Kurum Adı : Kanuni Ortaokulu
WEB Adresi : http://kanuniortaokulu46.meb.k12.tr
Adres : Kanuni Mahallesi 51.Sokak No10 Kahramanmaraş / Türkiye

VİZYON
• İlgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda bir yüksek öğretim kurumuna giren, • Bilim ve teknolojinin farkında olan, • Değişim ve gelişmelere açık, • Milli ve manevi değerlerimizi yaşayan ve yaşatan, • Kendine güvenen, katılımcı, öğrenmeye istekli, sorgulayan, • Toplumda etkili ve nitelikli, çağdaş, laik, demokrat, sosyal bir hukuk devletini benimsemiş, • Atatürk İlke ve İnkılaplarını özümsemiş fertler yetiştirmektir.

MİSYON
• Öğrencilerimizin, çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceri kazanmalarını, • Gelişen teknolojiyi izleyip,kullanabilmelerini, • Bilgili, becerikli, kendine güvenen kişiler olmalarını, • Yaşadığı çevre ve toplumla iyi ve olumlu iletişim kurabilecek davranışlar kazanmalarını, • Olaylara çok yönlü, ön yargısız ve tarafsız bakabilmelerini, • Liderlik özelliklerinin yanında, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın kişiler olmalarını, • Çağdaş, laik, demokrat, sosyal bir hukuk devletini benimsemelerini sağlamaktır.

BAŞARILAR
2013-2014 SEZONU OKULLAR ARASI YILDIZ ERKEKLER HOKEY TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ 2014-2015 YILI OKUL SPORLARI YILDIZ KIZLAR HOKEY İL BİRİNCİSİ 2014-2015 YILI OKUL SPORLARI YILDIZ ERKEKLER HOKEY İL BİRİNCİSİ OLMA BAŞARILARINI GÖSTERMİŞLERDİR.

Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı :

Derslik Sayısı : Atölye-İşlik Sayısı :
Fen Laboratuarı Sayısı : BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
Isınma Şekli : Kalorifer
Öğretim Şekli : Normal öğretim
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 07.50 - 13.50
Misafirhane
Bina Kodu : İnternet Bağlantısı :

LOJMAN BİLGİLERİ
Lojman Sayısı :